Select Page

Del 19 al 25 de març del 2024 tindrà lloc a la localitat de Zadar, Croàcia, un curs de formació juvenil desenvolupat dins del projecte europeu YAMAG, pertanyent al programa Erasmus+. Alex Álvarez, Dani García i Miguel Ángel López seran els 3 joves que aniran a la trobada en representació del municipi d’Altea.

Per este motiu, el dilluns 26 de febrer, estos tres joves alteans van mantenir una reunió preparatòria de la trobada amb el regidor de Projectes Europeus, Germán Manjón, i amb Paloma Verdú, coordinadora d’EuroAltea, l’Oficina de Projectes Europeus.

Com indica l’edil, “els 3 joves hauran de treballar en el desenvolupament del GYP -Glocal Youth Program-. Un programa replicable a nivell local que té en compte les propostes i aportacions dels joves per millorar la seua participació i implicació en la presa de decisions de la comunitat a què pertanyen”. “El dit programa es divideix en tres temàtiques diferents que seran abordades a la trobada, i que són el voluntariat, el medi ambient i la participació democràtica”; ha afegit el regidor.

Segons les dades aportades per Germán Manjón, durant els dies de treball a Zadar, i juntament amb els membres de la resta dels socis participants, procedents d’Itàlia, Romania i Croàcia, Alex, Dani i Miguel Ángel desenvoluparan la denominada “Política de Plan-Ciutat”. Posteriorment, i quan tornen de Croàcia, els 3 joves hauran d’organitzar una taula rodona que comptarà amb la participació de la ciutadania i de representants polítics locals, de la qual eixirán noves propostes adaptades per ser implementades al nostre municipi.

Des d’EuroAltea recorden que si vols conèixer més sobre les mobilitats juvenils internacionals i la resta de projectes i programes gestionats per l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea pots contactar al correu europa@altea.es, o seguir-la a @euroaltea.

Pin It on Pinterest